Když cesta je cíl. Skautka mámou aneb přemýšlím nahlas.

Ve frontě

25. 11. 2019 16:24
Rubrika: Moje | Štítky: slůně , můjsvět

A jsme zase ve frontě. Ve frontě na dítě. :-) Rozuměj máme podanou druhou žádost o dítě do osvojení. 


Doufám, že to vyjde. Ani nevím, proč to píšu. 

Asi už vím, chci vás, mé čtenáře, poprosit, ať se za nás modlíte, jestli to má vyjít ať to vyjde. Neboť za stávajícího stavu - kdy dětí je míň, párů co stojí frontu víc a my naše požadavky zatím nesnižujeme (chceme ve zkratce a bez sociální korektnosti vyjadřování - malé, bílé a zdravé dítě), tak nemáme moc šancí. Neboť vždy mají přednost bezdětné páry, tomuto zcela rozumím a přeji jim to, neb v té frontě stojí i mí bezdětní přátelé.  

 

Čekáme rok a další ještě asi čekat budeme. Možná, pokud nepřistoupíme na to, že bychom vzali poloromské dítě, tak v té frontě budeme na furt. :-)

Přátelé, máte někdo osobní zkušenost s osvojeným poloromským dítětem? Pokud ano, a jste ochotni si se mnou o tom popovídat, napište mi zprávu. Budu za to moc ráda, potřebovala bych si s někým o tom popovídat a dozvědět se více, víc osobních zkušeností.  Nejsem proti romům, jen mám obyčejný strach. Strach z toho, jak bychom to zvládli.  Jak zvládá snědé dítě život v bílé rodině, co se týče šikany, školy, společnosti....

 

Díky všem a hezký den vám přeji. 

 

Krista +

Zobrazeno 4384×

Komentáře

Hosanna

Vzali jsme si romské dítě z domova. Měli jsme už dva chlapce a chtěli jsme nabídnout pomoc dítěti, které to potřebuje. Dnes má moje romská dcera maturitu, řidičák, pracovala jako obchodní cestující v drogerii, momentálně je na mateřské s druhým dítětem. Je to moje dcera a jsem moc ráda, že jsme ji adoptovali.

Lenka Dvořáková

Nám říkají že se nemáme do nic tlačit do čeho nechceme.

zizalafm2

Jo, to nám taky říkali a současně v dalších větách rádi říkali a říkají, jak jsou volné jenom děti menšinového etnika, starší, zdravotně znevýhodněné.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio